WIE ZIJN WIJ

Mijn naam is Antoinetta Postma-Londeman. Ik ben getrouwd en moeder van drie schoolgaande kinderen,  die naar het voortgezet onderwijs gaan. In het verleden ben ik werkzaam geweest als kraamverzorgende. Ook heb ik mij een bezig gehouden op het creatieve vlak rondom de zwangerschap en geboorte. Maar de meeste ervaring en werkplezier heb ik opgedaan als pedagogisch medewerker op verschillende kinderdagverblijven, echt mijn ding!

 Hoe is het idee van Kinderdagverblijf  De Huismus ontstaan?

De Huismus heeft de volgende eigenschappen: Trouw aan partner, leven in groepsverband, erg sociaal en gezellig, zorgvuldig bij het bouwen van zijn nest en goede ouders voor hun jongen. Helaas neemt het mussenaantal af,  mede door de manier waarop wij als mensen leven. Alles moet snel en gemakkelijk zijn. De tijd van in alle rust een kleedje uitkloppen na het eten, zodat de musjes de kruimels kunnen nuttigen. Het maken en onderhouden van een vogelvriendelijke tuin. Is een romantisch en nostalgisch beeld geworden!

 

Ook tijdens het werken met de kinderen in de kinderopvang miste ik dat huiselijke gevoel en koesterde ik net als De Huismus naar de momenten van vroeger. Vandaar dat mijn gedachten steeds vaker uitgingen naar het bieden van moderne en professionele opvang met een gezellige en knusse sfeer!  

 De Huismus staat voor huiselijkheid, verbondenheid, gezelligheid, saamhorigheid, trouw, en veiligheid. Het is een zorgvuldige, moderne en kleinschalige professionele kinderopvang aan huis (maximaal 6 kinderen). Dit alles in een gemoedelijke, ontspannen en niet gehaaste sfeer. Hierdoor krijgen de kinderen alle ruimte om zich optimaal te ontwikkelen.  Het gevoel van koesteren en de tijd nemen voor elkaar bij  “De Huismus” wordt werkelijkheid door gebruik van open materialen, een duidelijk dagritme en het vieren van de seizoensfeesten. 

Wat zullen de mussen in de tuin van Kinderdagverblijf  De Huismus vrolijk tjirpen!

 

Wees welkom,  

Antoinetta